Offentlig kompetanceudvikling
 
Team-Thor har gennem et tæt og mangeårigt samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) stor erfaring og ekspertise i uddannelse og træning af ledere i den offentlige sektor. Alle forløbene er en kombination af bl.a. teoretiske oplæg og praktiske outdoor-øvelser, da naturen er et fantastisk værktøj.

Vi har i samarbejde udviklet tre stærke værktøjer målrettet ledere i offentlige sektor til at få skabt en ny og velfungerende organisation og hverdag efter de omfattende strukturændringer på området. Det er Klippekortet, Knagerækken og Bered-skabskassen.

Klippekortet er et udviklingsforløb for et selvstyrende team. Det kan eksempelvis være en ny direktion eller chefgruppe, som har behov for at sætte rammerne for det fremtidige samspil eller en ledergruppe i et jobcenter.

Knagerækken er et seminar for direktion eller chefgruppe. Det kan være en ny direktion eller chefgruppe, der vil genskabe eller sætte nye ramme for det fremtidige samspil. Det sammen gælder en ledergruppe i et jobcenter.

Beredskabskassen er når samarbejdet knager i fugerne. Dannelsen af et team med de rigtige kompetencer er ikke altid garanti for succes. Mennesker er forskellige og nogle gange er der behov for, at relationerne i teamet justeres for at samarbejdet kommer på ret køl i.

Team-Thor og Kommunernes Landsforening har mange års erfaring i at gribe udfordringen med samarbejde i øjenhøjde og få skabt nye rammer for et dynamisk arbejdsmiljø.


 
Team-Thor | Præstevænget 40 | 7400 Herning | Tlf.: 4089 0649 | kontakt@team-thor.dk