Bali
 
På Bali i Indonesien findes nogen af de bedste muligheder for whitewaterrafting eller riverrafting i verden. Ved kysterne på Bali skinner solen hver dag, men midt på øen regner det ofte. Vejret, bjergkædernes højde og opstigende luftmasser gør, at der er vand i floderne til et fantastisk adrenalinkick.

Vores topprofessionelle samarbejdspartner tager os med på en 2 timers tur ned af floden, hvorefter der står en lækker frokost klar. Det skal nævnes, at disse ture ikke er farlige, og at alle med en almindelig god form kan være med.

Hele arrangementet varer en dag og kan eventuelt kombineres med en endages trekkingtur i junglen. Den samlede tur vil vare 4-5 dage og er for grupper, der trænger til en på “opleveren” ud over det almindelige.

Team Thor sørger naturligvis for alt det praktiske som rejse, hotel m.v. og der er guide med på hele turen. Ring og lad os få en snak om jeres ønsker m.v.

Man kan deltage som individuel eller gruppe.

Ønsker du at høre mere om vores specialrejse til Bali, så ring på 97 14 73 74 eller send en e-mail på kontakt@team-thor.dk


Teknisk rejsearrangør er: Holtum Rejser
Medlem af rejsegarantifonden: 2661.
Alle betalinger sker til Holtum Rejser.
Team-Thor | Præstevænget 40 | 7400 Herning | Tlf.: 4089 0649 | kontakt@team-thor.dk