Events
 
Udfordringer og sjove oplevelser på tværs af en organisation skaber nye og stærke relationer. Medarbejderne lærer hinanden at kende på en anden måde under mere uformelle forhold – på tværs af alder, køn og positioner.

Når personaleudflugten eller firmafesten bliver en fælles oplevelsestur, kombinerer man det sjove med lærig teamforståelse og får herved styrket samarbejdet.

Team Thor har forskellige tilbud af oplevelsesture og aktiviteter, der spænder bredt fra orienteringsløb i naturen, paintball, hardball og rapelling til middelalder-konkurrencer, vandre- og kanoture samt masser af fysiske udfordringer på Kullen med rapelling, golf, speedbådture eller ponyridning.

Der er mange muligheder for at sammensætte den rigtige oplevelsestur – og skabe den samhørighed, der er med til at få organisationen til at blomstre efterfølgende. Typisk indledes deltagerne i hold på fem til otte personer, som også er med til at skabe indbyrdes konkurrence holdene imellem.

På den måde opstår hurtigt en samhørighed og en korpsånd, der i skøn forening med udfordringer og flot natur giver deltagerne en helhedsoplevelse, de færreste nogensinde glemmer.
Planlagte events 2017

Vi arbejder på nye spændende events for 2017
Følg med på siden.

 
Outdoor
Indoor
Team-Thor | Præstevænget 40 | 7400 Herning | Tlf.: 4089 0649 | kontakt@team-thor.dk