Team-ideen
 
Team – idéen vinder i vores foranderlige samfund mere og mere indpas. At arbejde med teambuilding og teamforståelse fremmer virksomhedens tilpasning til arbejdsmarkedet, og at tage teamemnet op uddannelsesmæssigt er at sikre virksomhedens indtjening og overlevelse i fremtiden.

Det er den enkeltes rolle der er i fokus, og de personlige kvalifikationer synliggøres og bearbejdes. Ved at hver enkelt oplever sit eget værd, styrkes personens integration i gruppen. Samarbejde og kommunikation tematiseres for at give deltagerne redskaber til aktivt at forholde sig til hinanden, til arbejdsprocessen og til de konflikter, der kan opstå i en samarbejdssituation.Team – idéen vinder i vores foranderlige samfund mere og mere indpas. At arbejde med teambuilding og teamforståelse fremmer virksomhedens tilpasning til arbejdsmarkedet, og at tage teamemnet op uddannelsesmæssigt er at sikre virksomhedens indtjening og overlevelse i fremtiden.

Det er den enkeltes rolle der er i fokus, og de personlige kvalifikationer synliggøres og bearbejdes. Ved at hver enkelt oplever sit eget værd, styrkes personens integration i gruppen. Samarbejde og kommunikation tematiseres for at give deltagerne redskaber til aktivt at forholde sig til hinanden, til arbejdsprocessen og til de konflikter, der kan opstå i en samarbejdssituation.
Team-Thor | Præstevænget 40 | 7400 Herning | Tlf.: 4089 0649 | kontakt@team-thor.dk